Uitjes500 op Twitter
Avondactiviteiten
Avondactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

Voix de Ville | Theaterdiner in TOBACCO

« terug naar overzicht
Voix de Ville | Theaterdiner in TOBACCO
Voix de Ville is een modern variété diner met een artistieke knipoog naar het verleden: classy, visueel, humor, verrassend en toch ook soms zelfs urban. Een uniek theaterdiner in een overdonderende locatie met Nederlandse en internationale top acts. Een perfecte balans tussen food, humor, drankjes, acrobatiek en muziek. Voix de Ville is een exclusieve productie opgezet voor het TOBACCO Theater (oude tabaksveiling) in hartje Amsterdam, maar is ook in andere Nederlandse (theater)zalen mogelijk. Om u alvast te laten proeven hoe deze bijzondere avond zal verlopen is hieronder het TOBACCO Theater in Amsterdam als voorbeeld genomen. Weet of heeft u zelf een andere locatie? Dan horen wij dat graag!
Voix de Ville | Theaterdiner in TOBACCOVoix de Ville | Theaterdiner in TOBACCOVoix de Ville | Theaterdiner in TOBACCO

Theaterdiner van zeer hoog niveau!

Al vóór u ons geweldigeTOBACCO Theater betreedt, begint de beleving al. U weet al waar u moet zijn zodra u de Theaterstraat de Nes in loopt: op straat wordt u namelijk opgewacht door een classy witte dame op hoge stelten. Vriendelijk en mysterieus heet zij iedereen welkom en vraagt ze uw gasten naar binnen te gaan, waar ze worden opgewacht door uw gastvrouw. Met haar ontwapenende en humorvolle manier van doen breekt ze direct het ijs en zorgt ze ervoor dat iedereen zich als een vooraanstaand persoonlijkheid voelt. Tijd voor het welkomstdrankje!

Wie is Wie in Voix de Ville?
Genietend van uw welkomsdrankje zorg uw gastvrouw (Dolly Bellefleur) ervoor dat iedereen meteen bij de avond betrokken is. Met haar mentalisten-act geeft zij inside information en vertelt kort over de geschiedenis van het oude tabaks-veilinggebouw en haar roemrijke bewoners. De gastvrouw sluit af met de aankondiging van de volgende act. Verbaast kijken de gasten naar de steltendame van de entree, die onverwachts haar entree maakt. Ze loopt langs de tafels en zingt een mooie ballade. Een feest voor oog en oor. Het ijs is gebroken en het is tijd voor het voorgerecht!

Tafel-animatie - Come sei?
Tijdens het voorgerecht zorg de gastvrouw voor aandacht aan de gast die behoefte heeft aan een belangstellend praatje. Voor wie het wil is er een sigaretten-meisje, die haar diensten aanbiedt, en de gasten naar de “clandestiene” rookruimte in de foyer geleid.Spectacolo
Nagenietend van het voorgerecht begint het spectakel pas echt! Met klassieke variété-elementen als luchtacrobatiek, chansons en een tweede mentalisten-act. In dit showblok ontpopt het sigaretten-meisje zich, tot grote verrassing voor de gasten, in een top-artiest in de lucht. Tijd voor het hoofdgerecht!

Urban showtime
Na het copieuze hoofdgerecht en ontspannen conversatie zijn de gasten helemaal klaar voor het laatste showblok. Hier wordt optimaal gebruik gemaakt van het historische TOBACCO Theater. Onverwachts openen zich de reusachtige luiken in de vloer en brengt de eigenaresse haar lied vanuit de kelder; de “technicus” ontpopt zich als breakdancer op klassiek wereldniveau. In de lucht is er een spannende tissue-act, die verlicht word door historische projecties. De gasten zijn overdonderd door het entertainment, dat qua visuele impact en energie zijn hoogtepunt bereikt!

Drive safely
Na een avond lekker eten en top entertainment zijn de gasten helemaal voldaan. De artiesten nemen gezamenlijk met een lied afscheid. Als iedereen naar huis gaat zwaaien de eigenaresse en de gastvrouw hun gasten gezamenlijk uit.

Prijs
:
€ 72,50 p.p. excl. BTW bij deelname vanaf 150 pers.
€ 85,00 p.p. excl. BTW bij deelname van 100 t/m 149 pers.
€ 97,50 p.p. excl. BTW bij deelname van 80 t/m 99 pers.

Tegen meerprijs is dit theaterdiner ook op andere locaties te boeken.

Voix de Ville | Theaterdiner in TOBACCO 72,50

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. € 72,50


excl. btw

Recensies

Er is nog geen recensie geplaatst

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 31x 466x 304x 337x 344x 3912x
« terug naar overzicht

Gegevens

Aantal personen: 80
Richtprijs p.p.: € 72,50 (excl. btw)

Bedrijf: Feestproducties

Arrangement bewaren geselecteerde items

» Direct contact opnemen / aanvragen

Extra opties bij deze vermelding

  • extra lunch  Lunch
  • extra diner  Diner
  • extra aansluitende dagactiviteiten  Aansluitende dagactiviteiten
  • extra aansluitende avondactiviteiten  Aansluitende avondactiviteiten
  • extra overnachtingen  Overnachtingen
  • extra vervoer  Vervoer
  • extra·s  Extra

Veelgezochte bedrijfsuitjes