Uitjes500 op Twitter
Dagactiviteiten
Dagactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

Fresh & Juicy

« terug naar overzicht
Fresh & Juicy
Fresh & Juicy, een prikkelende kalme uitstraling!
De lente, de zomer, het verse fruit en de flora in bloei. Dat is waar Fresh & Juicy voor staat. Een weldaad voor lichaam & geest, zo zal dit thema uw gasten verassen met de prikkelende en kalme uitstraling. Aankleding geschikt voor feest, beurs en congres.
Fresh & Juicy
Sprankelend wit met gekelurde accententen
Het meubilair is sprankelend wit met verschillende, sprekende gekleurde accenten. Naast deze gebalanceerde aankleding, biedt Styling.nl u de mogelijkheid tot uitbereiding van het pakket. Zo kunt u kiezen voor een gezonde welkomstcocktail met daar aansluitend een zuurstofbelevenis bij de Oxygen bar. Daarnaast biedt de verlichte LED dansvloer de ultieme plek om de voetjes van de verlichte vloer te gooien. Kortom, een frisse en gezonde blik op de toekomst, dat is wat u met dit arrangement kunt bereiken.

Onze stylisten komen graag bij u langs op locatie.
Het Fresh & Juicy Stylingpakket is al beschikbaar vanaf 50m2 en biedt plaats aan 40 personen.Uitbreiding is natuurlijk altijd mogelijk. Wij houden uiteraard rekening met uw wensen wat betreft kleurgebruik en indeling. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Onze stylisten komen graag uw locatie bekijken om de mogelijkheden met u door te spreken. Vervolgens maken wij met alle plezier een voorstel op maat, hierin vindt u een overzicht van de styling. Ook maken we een 3d tekening van de ruimte zodat u precies weet hoe de ruimte ingericht wordt.


Fresh & Juicy

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. €


excl. btw

Recensies

Gemiddelde cijfer: 5.88
Er is nog geen recensie geplaatst

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 93x 536x 307x 314x 282x 7761x
« terug naar overzicht