Uitjes500 op Twitter
Dagactiviteiten
Dagactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

Maak je eigen film met je team of bedrijf!

« terug naar overzicht
Maak je eigen film met je team of bedrijf!
Ben je op zoek naar een originele workshop voor je bedrijf of team? Dan ben je bij filmworkshop.nl aan het goede adres. De professionele begeleiders van filmworkshop.nl hebben jarenlange ervaring om te zorgen dat jullie bedrijf of team een onvergetelijke dag krijgen – die de magie van film laat zien.
Maak je eigen film met je team of bedrijf!Maak je eigen film met je team of bedrijf!Maak je eigen film met je team of bedrijf!

Filmworkshop Commercial

In de filmworkshop Commercial gaan we per groep aan de slag om een reclamefilm te maken. Samen met je team ga je een commercial maken over een onderwerp, of om jullie eigen bedrijf te promoten. Bijvoorbeeld voor de werving van nieuwe medewerkers. Er worden meerdere groepen gemaakt en elke groep stelt een crew en cast samen. De groep bedenkt zelf het idee of gaat met een scenario aan de slag, maakt opnames met professionele apparatuur en wij zorgen dat de film gemonteerd wordt. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de commercial er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe.


Filmworkshop Vloggen

Steeds meer mensen zetten vloggen in om een boodschap te vertellen. Tijdens onze Vlogshop gaan we dieper in op de betekenis van vloggen en hoe cinematografie, storytelling en montage hier een belangrijke rol in kunnen spelen om je vlog uniek en interessant te maken voor jouw publiek. Na de workshop heb je naast het maken van een vlog ook veel tips & tricks geleerd om je vlog op een unieke wijze neer te zetten. Filmworkshop.nl zorgt voor creatieve hulpmiddelen om je vlog nog mooier neer te zetten. 

Filmworkshop Filmtrailer
In de filmworkshop Filmtrailer gaan we per groep aan de slag om een filmtrailer te maken. Samen met je team ga je een filmtrailer maken over een zelfbedacht idee of aan de slag met een scenario. Er worden meerdere groepen gemaakt en elke groep stelt een crew en cast samen. De groep bedenkt zelf het idee, maakt opnames en wij zorgen dat de film gemonteerd wordt. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de filmtrailer er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe.

Filmworkshop Lipdub
De lipdub is een videoclip die in één (doorlopend) shot wordt opgenomen. Samen met de groep bedenk je eerst het idee en vervolgens staat de groep voor de camera. De filmmaker van filmworkshop.nl zal de regie en camera doen. Omdat alles in één shot wordt gefilmd zal de gehele groep goed met elkaar dienen te samenwerken. Iedereen in de groep heeft een actieve rol in de videoclip. De filmmaker van filmworkshop.nl filmt met professionele apparatuur en werkt met een Ronin waarmee de shots vloeiend en mooi kunnen worden gefilmd. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de videoclip er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe. 


De filmworkshops worden op een door jullie gekozen locatie gegeven. We adviseren jullie graag over inspirerende locaties in Nederland of België.
Maak je eigen film met je team of bedrijf! 39,00

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. € 39,00


excl. btw

Recensies

Er is nog geen recensie geplaatst

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 36x - - - - 341x
« terug naar overzicht