Uitjes500 op Twitter
Dagactiviteiten
Dagactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

Vintage Trabant toertocht door de Peel

« terug naar overzicht
Vintage Trabant toertocht door de Peel
Supergezellig iets leuks doen met je familie, vrienden of collega’s. Lekker knus in een heuse Oost Duitse Trabant en een dagje enorm met elkaar lachen. Gedurende onze trabant toertochten ontdek je, aan de hand van het dagboek van Peelwerker ‘Wippe Pier’ de mooiste plekjes van de Peel. Jullie lezen elkaar voor uit het dagboek, ontdekken de mooiste plekjes in de regio, laten de lekkerste hapjes uit De Peel jullie smaken en doen ouderwets leuke spelletjes. Echt quality-time!
Vintage Trabant toertocht door de PeelVintage Trabant toertocht door de PeelVintage Trabant toertocht door de Peel

De Trabant tocht

Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto. Met een routeboek in de hand verkent u vervolgens op eigen gelegenheid al tuffend in de trabant de indrukwekkende peelomgeving. Op diverse locaties onderweg slaat u het dagboek van ‘Wippe Pier’ er op na om zo steeds meer te weten te komen over het leven als Turfsteker, en van deze man in het bijzonder: ‘Wie is Wippe Pier eigenlijk’; Hoe luidt de legende van ‘Gebbel’?; Hoe ging het er aan toe in de turfindustrie?

O.a, brengt u tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg wordt u getrakteerd op een typische peellekkernij en bijbehorend kopje koffie of thee (inbegrepen).

Kortom: een unieke activiteit, voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

De trabant tochten bieden plaats van 1 tot 21 personen. Tot 43 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.


Extra informatie

Duur tocht:
-    Circa 3 uur

Starttijden:
-    Ochtend (hele jaar)
-    Middag (hele jaar)
-    Avond (mei t/m september)

Voorwaarden
-    Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs B
-    Borg: € 100,- per trabant met een maximum van €500,00 per boeking
-    Overige voorwaarden en huurcontract

Inhoud van het arrangement
- Introductie over het rijden in een Trabant
- 3 uur durende Trabant tocht door natuurgebied ‘De Groote Peel’
- Inclusief Koffie of thee en lekkernij onderweg
- Optioneel uit te breiden tot een dagarrangement met een tweede activiteit
- Optioneel uit te breiden met een lunch en/of diner bij De Heere van Meijel

Prijs
-    Tot 16 jaar: prijs inclusief verzekering, brandstof, frisdrankje en lekkernij onderweg a 16,50 p.p. (incl. 9% btw)
-    V.a. 16 jaar: prijs inclusief verzekering, brandstof, koffie/thee en lekkernij onderweg a 38,50 p.p. (incl. 9% btw)

Overige tochten en arrangementen:
We bieden diverse overige tochten en arrangementen. Bekijk de mogelijkheden op www.trabantindepeel.nl

Vintage Trabant toertocht door de Peel v.a. € 38,50 p.p. (Prijs inclusief koffie/thee & gebak, brandstof, WA-verzekering en 9% btw)


Vintage Trabant toertocht door de Peel 36,20

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. € 36,20


excl. btw

Recensies

| geplaatst op 2016-11-22

cijfer: 10

Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor de perfecte organisatie, het heerlijke eten en drinken en de leuke bediening! We hebben genoten van ons jaarlijks uitje en ik heb van iedereen alleen maar positieve reacties gehad! Iedereen was erg enthousiast over de trabant tocht en de leuke locatie. Ook wil ik jullie nog bedanken voor jullie coulante opstelling t.a.v. het feit dat we met 1 persoon minder waren. Ik zal jullie zeker aanraden wanneer iemand in mijn omgeving een leuk uitje zoekt.

Meer recensies

| geplaatst op 2016-11-08

cijfer: 10

Wij hebben een FANTASTISCHE dag gehad. Daar was iedereen het over eens. Het is altijd moeilijk om in een groot gezelschap het iedereen naar zijn zin te maken. Maar ons is het gelukt door bij jullie te lunchen en de trabanttocht regelen. Het hele team, niemand uitgezonderd, was laaiend enthousiast. De lunch was geweldig en Trabanttocht eveneens. Wat hebben we een lol gehad. Een dag om nooit te vergeten en wellicht een dag om over te doen.

| geplaatst op 2016-07-13

cijfer: 10

Ik wil jullie heel hartelijk danken voor een fantastische dag. De communicatie met jullie en de goede zorgen en begeleiding zijn een dik compliment waard. Wij komen zeker terug en zullen het doorvertellen.

| geplaatst op 2016-07-12

cijfer: 10

Bedankt voor de goede service en de relaxte manier waarop jullie je gasten door de dag heen helpen. Het maakte de activiteit voor ons bijzonder geslaagd. Hopelijk tot een volgende keer.

| geplaatst op 2016-06-17

cijfer: 9

Een super uitje. Leuke auto's, mooie route en prima verzorgd.

| geplaatst op 2016-05-27

cijfer: 10

Bedankt namens mijn familie voor de ontvangst en de verzorgde dag uit met de Trabanttour, het was een mooi familieweekend in Meijel mede door het succesvol ondernemen van uw bedrijf. Alle lof voor uw medewerkers en zo staat Meijel voor ons op de kaart. Nogmaals bedankt en succes voor de toekomst.

| geplaatst op 2016-05-10

cijfer: 10

We hebben er enorm van genoten. Het was een super dag!

| geplaatst op 2016-04-28

cijfer: 10

Alles was goed verzorgd, heb dan ook alleen maar lovende reacties gehoord. Bedankt voor de geweldige dag.

| geplaatst op 2016-04-15

cijfer: 10

Wij hebben genoten met onze familie. Het was een zeer geslaagde dag. Jong en oud heeft zich vermaakt en we hebben er mooie herinneringen aan over gehouden. Dank u voor de perfecte organisatie.

| geplaatst op 2016-03-22

cijfer: 9

Het was een geslaagde middag en een leuke ervaring!

| geplaatst op 2016-03-15

cijfer: 10

Het was een geslaagd evenement!

| geplaatst op 2015-09-01

cijfer: 10

Wij vonden het allemaal een hele leuke tocht met de Trabi's door de Peel. Iedereen was van tevoren aan t raden wat we zouden gaan doen, maar de trabantjes hadden ze niet bedacht. Bedankt!

| geplaatst op 2015-08-08

cijfer: 10

Het was een super ervaring! We hebben genoten. Onze pa was blij verrast ;)

| geplaatst op 2015-08-01

cijfer: 10

We hebben genoten van de tocht in de Trabant door de Peel. Het was allemaal prima geregeld. Mooie route en leuk om de verhalen erbij te lezen, en het drinken en de cake bij de Herberg. Helemaal top, bedankt

| geplaatst op 2015-07-29

cijfer: 9

Het was een geslaagde dag , was een mooie tocht door de omgeving en een leuke ervaring om in een trabantje te rijden. We zullen dit ook aan onze vrienden en kennissenkring aanbevelen.

| geplaatst op 2015-07-27

cijfer: 10

Normaal, doe ik niet aan na reactie e.d. als we iets ondernomen hebben, voor jullie maak ik graag een uitzondering! Gewoon omdat wij jullie welgemeende, enthousiaste en welkom voelende ontmoeting niet zullen vergeten en zeer op prijs gesteld hebben. Top!! We komen graag

| geplaatst op 2015-07-27

cijfer: 10

Wij hebben een super dag gehad, voor dre en mij was het een bekende route, maar met een trabant weer heel bijzonder. Onze vriendin was helemaal tevreden en vond de omgeving super. Al met al een bijzonder geslaagde dag . Ook de ontvangst was goed en de vlaai heerlijk

| geplaatst op 2015-07-06

cijfer: 9

Wij hebben een ontzettend leuke ochtend gehad in de trabant

| geplaatst op 2015-07-06

cijfer: 10

Super service en leuke activiteiten. We hebben een prachtige dag gehad waar we het nog lang over zullen hebben

| geplaatst op 2015-06-30

cijfer: 10

We vonden het allemaal superleuk in de trabantjes. Mooie route met tijd genoeg om te stoppen. We hebben flink gelachen en hadden veel bekijks. Kortom een zeer geslaagd uitje!

| geplaatst op 2015-06-22

cijfer: 10

Wij hebben genoten!! Voor herhaling vatbaar

| geplaatst op 2015-06-18

cijfer: 9

Wij hebben het bezoek aan trabant in de Peel als zeer prettig ervaren. Het was een geslaagde middag en een erg leuke ervaring. Leuk bedrijfsconcept!

| geplaatst op 2015-06-16

cijfer: 10

We hebben het fantastisch gevonden. Bedankt voor de goede zorgen en tot, gegarandeerd, een volgende keer!! Groet en succes, Smetsers

| geplaatst op 2015-06-07

cijfer: 10

We hebben een hele leuke dag gehad met de trabanten en de swingtrikes; echt top! Bedankt voor de goede service.

| geplaatst op 2015-06-01

cijfer: 10

We hebben een te gekke dag gehad. Het weer speelde goed mee en jullie service was ook bewonderingswaardig. Nog bedankt voor alles en misschien tot een volgende keer.

| geplaatst op 2015-05-25

cijfer: 10

Het was super! Perfect verzorgd en helemaal leuk.

| geplaatst op 2015-05-25

cijfer: 10

Wij hebben een heerlijke dag gehad. Het was natuurlijk ook boffen met het weer. We hebben even getwijfeld of we het Trabant rijden zouden boeken omdat het natuurlijk toch een heel bedrag is voor 11 personen, maar het was de moeite waard. Heel erg leuk en de route duidelijk en mooi omschreven met de verhalen van Wippe Pier. Ik zal iedereen aanbevelen om het eens te gaan doen. Tot ziens!

| geplaatst op 2015-05-15

cijfer: 10

Nogmaals heel erg bedankt voor de fantastische (mid)dag die we gisteren bij jullie beleefd hebben. Een overheerlijke lunch, daarna een geweldige ervaring van het rijden in een trabant en als afsluiter nog even heerlijk nagenieten op het terras. Kortom een middag om niet snel te vergeten, bedankt daarvoor. Heel veel succes nog en tot een volgende keer!

| geplaatst op 2015-04-13

cijfer: 10

We hebben een zeer geslaagde dag gehad en de reacties op de Trabanten waren erg positief. Iedereen vond het rond hobbelen de Trabanten een erg leuke activiteit. Bedankt!

| geplaatst op 2015-04-09

cijfer: 10

Jullie heel erg bedankt voor de goede zorgen, wij hebben een enorm leuke dag gehad en zullen dit zeker rond vertellen! (Trabant en Tuk Tuk tocht)

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 31x - - - 839x 5150x
« terug naar overzicht

Gegevens

Aantal personen: 2 tot 150 personen
Richtprijs p.p.: € 36,20 (excl. btw)

Bedrijf: Trabant in de Peel

Arrangement bewaren geselecteerde items

» Direct contact opnemen / aanvragen

Extra opties bij deze vermelding

  • extra lunch  Lunch
  • extra diner  Diner
  • extra aansluitende dagactiviteiten  Aansluitende dagactiviteiten
  • extra aansluitende avondactiviteiten  Aansluitende avondactiviteiten
  • extra overnachtingen  Overnachtingen
  • extra vervoer  Vervoer
  • extra·s  Extra