Uitjes500 op Twitter
Dagactiviteiten
Dagactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

Escape City

« terug naar overzicht
Escape City
Speel het bekende spel 'Escape Room' nu als uniek stadsspel. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel.

Wat gaat u doen:

De variant op het populaire spel Escape Room: Escape City!  De verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten 'opgesloten' in de grote stad.
 
Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een "No Go Area". Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Smartphone Escape App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en je de 'No Go Area' dreigt binnen te gaan. Dit kan de teams duur-verdiende punten kosten.
 
Bij Escape City zijn de teams maximaal 2 uur 'opgesloten'. Na 1,5 uur aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van opdrachten, clues, raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en goede samenwerking, krijgt iedereen de laatste algemene aanwijzing. In de laatste 30 minuten gaat het erom wie met de laatst verworven aanwijzing en de eerder verzamelde informatie de oplossing weet te ontrafelen en zich als eerste weet te melden bij de uitgang. Snelheid wordt beloond.


Inclusief:


- Professionele spelleid(st)er
- Smartphone en Escape-App
- Originele opdrachten, clues, enz.
- 1 consumptie
- Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
- Teambuilding en gezonde strijd.

 
Aantal personen Prijs per persoon
30+ € 27,50 excl. BTW
15 - 29 € 32,50 excl. BTW


Escape City 27,50

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. € 27,50


excl. btw

Recensies

Er is nog geen recensie geplaatst

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 296x - - - 151x 7223x
« terug naar overzicht