Uitjes500 op Twitter
Dagactiviteiten
Dagactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

Escape the City

« terug naar overzicht
Escape the City
 Combineer een citytour en een escape room en je krijgt: Escape the city! We ontvangen je in een dorp of een stad naar keuze waar we beginnen met een welkomsdrankje. Wanneer het net gezellig begint te worden blijken jullie ineens onderdeel te zijn van een gloednieuwe game. Een grote kist komt te voorschijn en iedereen wordt direct op pad gestuurd.
Escape the City

Ontsnappen jullie uit de stad?

Ontdek de stad en combineer de antwoorden van de puzzels aan de highlights en hopelijk, hopelijk.. ontsnappen jullie uit de stad: escape the city!


  • Niet zo maar wat puzzels, maar echte goede gevarieerde games!
  • Combinatie van breinbrekers, humor, stadsbezienswaardigheden en gezelligheid


Ontdek de stad opnieuw!

 Escape the city zorgt ervoor dat iedereen op een nieuwe, spannende en leuke manier de stad ontdekt. De variatie aan puzzels is erg groot. Van braille tot morsecodes, van puzzels tot geluidsfragmenten. Van makkelijk, tot medium tot moeilijk. Escape the city is talloze keren getest, zit daarom ook extreem goed in elkaar en blijkt voor iedere groep geschikt te zijn. Op verschillende manieren kunnen er hints verzameld worden, zodat alles uiteindelijk op te lossen is. De een gaat lekker wandelend op zoek naar een monument, terwijl de ander zich op een terrasje ontfermt over een cijferslot. Welk team is inventief, kan goed samenwerken en vindt als eerste de code van de laatste kist…?

Escape the City € 34,00
nu voor 29,50

extra's

extra lunch Lunch
1. Escape room - Lunch12,50
2. de Vetste Quiz van NL - Lunch12,50
3. Lipdub - Lunch12,50
4. De Foute Bingoshow - Lunch12,50
5. Out of the Box - Lunch12,50
extra diner Diner
1. Escape room - Diner25,00
2. Out of the Box - Diner12,00
3. Lipdub - Diner25,00
4. de Vetste Quiz van NL - Diner25,00
5. De Foute Bingoshow - Diner25,00


Totaalprijs p.p. € 29,50


excl. btw

Recensies

| geplaatst op 2017-12-21

cijfer: 10

Nog nooit zo'n spannende citytrip gehad. Samenwerking is bij dit uitje vereist! Dit ging niet iedereen goed af. Maar ach niet alle 180 collega's zijn even slim ;). Een topuitje heren!

Meer recensies

| geplaatst op 2017-10-30

cijfer: 8

Laatst hebben wij Escape the City gespeeld in Den Bosch. Met een grote legerkist vol met verschillende spellen werden we de stad in gestuurd. De spellen in de kist waren een echte uitdaging! De wisseling van spellen en de stad in was super leuk. Iedereen vond het super, we hebben een top middag gehad op de familiedag!

| geplaatst op 2017-07-26

cijfer: 10

Met groepen van 10 personen per team hebben dit gespeeld in Utrecht. Ultieme teambuilding als je het mij vraagt. Ik schrijf niet vaak recensies, maar deze keer wil ik het wel doen omdat mij dit gevraagd is en ik uiterst positief ben. Goed geregeld mannen en bedankt.

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 176x - - - - 2568x
« terug naar overzicht