Uitjes500 op Twitter
Dagactiviteiten
Dagactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

Hou van Holland Diner in Utrecht

« terug naar overzicht
Hou van Holland Diner in Utrecht
De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij het nieuwe dinerspel “Ik hou van Holland”in Utrecht. Wie is vanavond de teamcaptain en kunnen jullie je collega’s de baas? Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen?
Hou van Holland Diner in UtrechtHou van Holland Diner in UtrechtHou van Holland Diner in Utrecht

Verloop van uw avond:

De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het uitje van het jaar: “Ik hou van Holland!” Als het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid worden getest. De eerste voorsprong te pakken of loopt u direct achter de feiten aan? De teams staan lijnrecht tegen over elkaar, maar bij het voorgerecht is het voor even vrede.

Bordjes leeg, dan is het tijd voor de bekende Nederlanders, de spellingsronde en herken het fragment. Drie onderdelen waarbij ieder teamlid nodig is om een goede score te behalen. Is de teamcaptain in staat Paul de Leeuw of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder hun namen te noemen?

Tijd voor een tussenstandje en het hoofdgerecht. Lekker smikkelen en smullen bij deze Hollandse avond. Het gevoel van “met je bord op schoot” is terug. Helemaal als het finalespel start. De grote muziekquiz, waarbij u als team en individu de klassiekers moet (her)kennen. Haalt u het einde van het spel, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het overzicht kwijt. Het is de dood of de gladiolen! Het einde van de quiz is in zicht, tijd voor de ontknoping en het dessert.

De uitslag? Een fantastische actieve avond waarbij iedereen teruggaat in de tijd!


Dit bedrijfsuitje is inclusief:

- Acteur(s)
- Spelmaterialen
- Zaalhuur
- Drie gangendiner

Prijs:
€ 52,50 p.p. excl. BTW (v.a. 40 pers.)
€ 55,00 p.p. excl. BTW (15 - 39 pers.)
€ 57.50 p.p. excl. BTW (10 - 14 pers.)

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Boek nu het Hou van Holland Dinerspel in Utrecht!
Hou van Holland Diner in Utrecht 49,50

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. € 49,50


excl. btw

Recensies

| geplaatst op 2018-08-22

cijfer: 9

levitra for daily use prices website http://levitragtr.com - levitra 20 mg cost per pill levitra female usage levitra 20 mg picture - levitra 10mg or 20mg total topics levitra 10mg or 20mg occupation

Meer recensies

| geplaatst op 2018-08-21

cijfer: 7

levitra 10 mg effectiveness you cannot delete your posts in this forum http://levitragls.com - levitra 20 mg levitra doses member list levitra 20 mg - levitra 20mg interests levitra 10 mg 4 tablet it is currently

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 51x 263x 289x 284x 327x 7021x
« terug naar overzicht