Uitjes500 op Twitter
Dagactiviteiten
Dagactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

✅ NEVERREST ✅SOCIAL CHAOS HACKERS VANGEN! ⭐⭐⭐⭐⭐

« terug naar overzicht
✅ NEVERREST  ✅SOCIAL CHAOS HACKERS VANGEN! ⭐⭐⭐⭐⭐
UNIEK

MODERN

UITDAGEND

SUPERSPANNEND
 
✅ NEVERREST  ✅SOCIAL CHAOS HACKERS VANGEN! ⭐⭐⭐⭐⭐✅ NEVERREST  ✅SOCIAL CHAOS HACKERS VANGEN! ⭐⭐⭐⭐⭐

WWW.NEVERREST.NET

Teambuilding met Social Chaos: HET teambuildingsevent van NU!

Zenuwslopend eigentijds meeslepend onderzoeksavontuur om de H@CK te voorkomen vanuit een basis “crisis” centrum.
Pittige ludieke uitdaging met focus op samenwerken en leermomenten! #uitdaging #samenwerken #plezierig #fanatiek


Vraag de brochure aan!

NATUURLIJK KUNNEN WE HIER GEEN GEVOELIGE INFORMATIE ACHTERLATEN....

✅ NEVERREST ✅SOCIAL CHAOS HACKERS VANGEN! ⭐⭐⭐⭐⭐ 54,00

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. € 54,00


excl. btw

Recensies

| geplaatst op 2019-06-14

cijfer: 10

Voor de tweede keer heb ik Neverrest ingeschakeld om ons Summer Event tot een onvergetelijke ervaring te maken. En het is ze ook deze keer weer gelukt. Met een groot team hebben ze een geweldige dag neergezet. Het enthousiasme in de voorbereiding, het inventieve in het maatwerk en de professionaliteit op de dag zelf is niet onopgemerkt gebleven. Dank jullie wel, we hebben genoten!

Meer recensies

| geplaatst op 2019-06-14

cijfer: 10

Social Chaos zit erg goed in elkaar. We speelden vanuit Restaurant de Burcht onderaan de Burcht van Leiden een unieke ervaring en locatie. Ons internationale team heeft zich prima vermaakt en dat is knap met Belgen, Fransen en Nederlanders door elkaar. Omdat we kozen voor de Engelstalige versie kon iedereen meedoen!

| geplaatst op 2019-06-13

cijfer: 10

Wat hebben jullie ons een fantastische dag bezorgd. Echt iedereen was razend enthousiast en de eerste positieve reacties druppelden al binnen in mijn mailbox. Jullie hebben echt een bijdrage geleverd aan een ,pas nieuw gevormd, team welke samen moet gaan werken. De eerste stappen zijn hiermee gezet en dit allemaal dankzij jullie. Complimenten aan de organisatie van deze dag en de waanzinnige manier hoe jullie dit hebben opgezet.

| geplaatst op 2019-06-13

cijfer: 10

Met ons team hebben we een unieke, meeslepende en verrassende middag beleefd met Social Chaos. Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten zorgden ervoor dat iedereen bloedfanatiek aan de slag ging. Het was een groot feest om iedereen zo op te zien gaan in het spel! Ik kan Social Chaos echt aanraden als teambuilder, kennismakingsspel of gewoon een middag met top-entertainment.

| geplaatst op 2019-06-12

cijfer: 10

We hebben enorm genoten van het teamuitje, en er wordt nog veel over nagepraat. Ik heb van veel collega’s positieve reacties gehad, en de meesten vonden het het beste teamuitje ooit! Ik kijk zelf ook terug op een zeer geslaagde avond, en mijn doel voor het teamuitje is zeer zeker ook behaald. Ik had al een recensie op Facebook geplaatst, en zal dat ook nog doen op jullie site, weer een tevreden klant erbij voor jullie. Nogmaals bedankt, we vonden het super!

| geplaatst op 2019-06-11

cijfer: 10

“We hebben als teamuitje Social Chaos gedaan. Wow, écht een aanrader! Een spannend en uitdagend spel, waarmee je door middel van samenwerken en met behulp van Social Media te werk moet gaan. Vooral de acteurs die heel goed in hun rol bleven, gaven een extra dimensie aan het spel. Het spel werd leuk gehost, had veel leuke verschillende onderdelen en klopte precies!”

| geplaatst op 2019-06-11

cijfer: 10

Supergaaf bedrijfsuitje met vernieuwende snufjes en verrassende elementen!

| geplaatst op 2019-02-27

cijfer: 10

Voor ons een 1e kennismaking met dit soort activiteit en onze keuze was gevallen op Social Chaos. Chaos was het! Iedereen liep door elkaar heen, was met opdrachten buiten of binnen bezig en werkte samen om dit tot een goed einde te brengen. Voor ons een zeer positieve kennismaking waar we nog lang over napraten.

| geplaatst op 2019-02-27

cijfer: 9

Veel dank voor gisteren, wij hebben ontzettend genoten. Alles was super goed geregeld en voorbereid. Geweldig!

| geplaatst op 2019-02-21

cijfer: 10

Na “The Game” nu ook ervaring op mogen doen met Social Chaos met de EyeOn collega’s. Verrassingen, leuke interacties, samenwerken, uitdagende puzzels en handig gebruik maken van je mogelijkheden onder tijdsdruk, creëert een mooie chaos waar we met veel plezier op terugkijken en nog lang over napraten. Bedankt voor deze ervaring!

| geplaatst op 2019-02-21

cijfer: 10

Na eerder al The Game gespeeld te hebben, werd het nu Social Chaos. Social Chaos is origineel, grappig, pittig, uitdagend, spannend en ook goed te doen voor mensen die geen ervaring hebben met social media. Het is een spel waarin je wordt uitgedaagd en je echt met elkaar moet samenwerken om tot te oplossing te komen. Het zit super goed in elkaar. Kortom; gewoon doen. Neverrest is een enthousiaste en prettige organisatie om mee te werken. Niets is teveel of te dol en ze denken super met je mee. De medewerkers zijn stuk voor stuk echte acteurs en vallen geen moment uit hun rol. Pffff…. een beetje paranoia word je er wel van. Maar op een leuke manier. Wij hebben al heel wat events meegemaakt, maar Neverrest steekt er echt mijlenver bovenuit. Erg professioneel, alles klopt tot en met de kleinste details. Wij willen ieder jaar wel een event met Neverrest. Helaas moeten we wachten omdat ze tot nu toe alleen The Game en Social Chaos hebben, maar we kunnen niet wachten. Neverrest, please, kom met een nieuw teambuilding/bedrijfsuitje!

| geplaatst op 2019-02-20

cijfer: 9

Een erg leuke middag gehad waarbij naast de acteurs ook goed duidelijk werd welke rollen opgepakt worden binnen teams, teambuilding op een attractieve wijze met veel lol 

| geplaatst op 2019-02-20

cijfer: 10

“Social chaos is in één woord: geweldig! Een absolute aanrader voor een groepsactiviteit. Het was spannend, grappig en uitdagend, en vereist een goede samenwerking en heldere communicatie. Complimenten ook aan de organisatie. Het spel zat op fantastische wijze in elkaar en de acteurs waren overtuigend. De video die je kan laten maken is ook erg leuk en zorgt nog steeds voor napret. Wij zouden zeker nog een keer een spel van Neverrest spelen.”

| geplaatst op 2018-11-29

cijfer: 9

super middag gehad met veel hersenkrakers en pijnlijke buikspieren. Lachend riep ik op een gegeven moment ‘Ik heb nog nooit zo hard gewerkt!’ Heerlijk om zo met de collega’s aan de slag te zijn. Het zit echt top in elkaar!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

: Een erg leuk en verrassend uitje. Er zat voor iedereen wel wat in, dus niemand hoefde zich te vervelen. De acteurs maakten het allemaal heel levensecht, we werden zelfs af en toe door voorbijgangers onderzoekend aangekeken of wij soms lastig gevallen werden en hulp nodig hadden  Het zorgde voor verbinding binnen ons team en grote hilariteit, ook achteraf. Wel had het wedstrijdelement, de onderlinge competitie, wat meer nadruk mogen krijgen. Wij waren soms zo druk met de opdrachten dat we vergaten dat het uiteindelijke doel was om sneller dan de andere teams te zijn. De professionaliteit en compleetheid van het spel en alle attributen die we daarvoor kregen, verrasten ons. Het was net echt…

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Op een nazomerdag met wat regen en zonneschijn hebben wij Social Chaos als bedrijfsuitje gedaan. Een concept dat ons aansprak vanwege de ludieke manier om onze medewerkers de drempel over te helpen naar nieuwe manieren van werken en communiceren. Zijn we daarin geslaagd? Jazeker, een rondblik door de kerk leerde dat iedereen intensief bezig was met het ontdekken van sociale media, apps en i-pad, en dat ook echt samen met elkaar. Hebben ze zelf niet gemerkt hoor… Iedereen ging volledig op in de opdracht. Niet zo verwonderlijk. De opzet, de instrumenten, de acteurs, alles was echt top geregeld! Niemand werd in het diepe gegooid. Kwam je er met elkaar niet uit, dan was er altijd iemand die een tip gaf, of antwoord gaf op vragen. Een greep uit de reacties van onze medewerkers: ‘Ik heb me rot gerend, maar oh wat was het leuk’ ‘Wat was iedereen super fanatiek; de koffie stond koud te worden’ ‘Het leukste uitje ever’

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Neverrest doet wat het belooft; een teamdag met veel spanning en verrassende wendingen. Voor een vernieuwend en goed georganiseerde teambuilding ben je hier op het goede adres. De collega’s om wie ik mij het meeste zorgen heb gemaakt of dit programma wel aan zou slaan hebben deze dag het hardste gerend. Iedereen heeft genoten van deze dag en heeft nog dagen later de gemoederen op onze afdeling bezig gehouden. Social Chaos biedt de spelers een avontuur waar voor een ieder uitdaging en spelplezier in terug te vinden is.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Hierbij wil ik jullie namens het hele bedrijf bedanken voor de geweldige middag die wij met jullie hebben beleefd. Het was een prachtige dag, mooie locatie en een perfecte organisatie. Iedereen heeft genoten. Wat worden mensen fanatiek op zo’n moment! Een echte aanrader!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Super leuke middag gehad met mijn collega’s. Iedereen was heel fanatiek, scores waren ook hoog door het enthousiasme. Zeer geslaagde teamdag!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

We hebben met een zeer gevarieerde groep een leuk evenement beleefd. Er was voor een ieder wel de mogelijkheid een taak te doen die bij zijn/haar interesse of expertise aansloot. Goed voorbereide en georganiseerde “chaos”. Voor sommigen duurde het net iets te lang, zij verloren de moed bij de tweede fase. Ze werden toen echter wel weer ondersteund door jullie om de eindstreep te kunnen halen. Bedankt voor de leuke middag!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Op 21 Juni hebben wij Social Chaos gespeeld in het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. En het was een succes!! Complimenten voor de werknemers van Neverrest die in onze organisatie zijn gedoken en video materiaal en twitter accounts hadden opgeduikeld waar wij niet eens het bestaan meer van wisten. Dit materiaal samen met de gemaakte video’s van verschillende collega’s hebben zij op een waanzinnig leuke manier verwerkt in het concept Social Chaos. Social Chaos custom made! De voorpret op kantoor begon al enkele dagen voor het event door de grappige emails, facebook verzoeken en smsjes. Toen het spel eenmaal van start ging, ging iedereen enthousiast vol aan de slag. De buiten opdrachten waren het meest hilarisch. Wij hebben complete vreemde mensen lastiggevallen en zelfs achterna gezeten. Total chaos dus! Na afloop ontzettend veel complimenten gekregen en ik citeer: “ dit was het beste Teamuitje ever” ! Wij willen Neverrest hartelijk danken voor hun professionaliteit en hun creativiteit. Wij hebben onze doelstelling behaalt en een ontzettend leuke en originele middag gehad. Geen idee hoe nog wij dit volgend jaar gaan overtreffen.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Dit jaar wederom een spectaculaire activiteit beleefd met Neverrest. De mensen van Neverrest krijgen het iedere keer weer voor elkaar om de activiteit tot een groot succes te maken! Bijzonder om te zien hoe het spel Social Chaos ervoor heeft gezorgd dat er ineens een intensieve samenwerking plaats vond tussen mensen die elkaar amper kende. Spanning en stress worden afgewisseld door plezier met een snufje verbazing!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Social Chaos heeft echt een hele andere (eigen) dynamiek die niet vergelijkbaar is met de Game. Er zijn natuurlijk wat overeenkomsten maar het is echt niet ‘The Game in een ander jasje’. De communicatie speelt een grotere rol, evenals het vinden van verbanden en het verwerken van informatie. The Game is meer iets dat je overkomt, Social Chaos is echt een ander soort uitdaging. Ik heb zowel van The Game als van Social Chaos genoten en me bij beide events geen moment verveeld.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Het spel is zeer goed in elkaar gezet. De deelnemers waren zeer lovend; van jong tot oud. Voor sommigen was het zelfs een grote openbaring hoe social media werkt. Vooral de competitie en de tijdslimiet maakt het spel naar het eind toe extra spannend. Het leuke is dat de spelleiding elk team zo weet aan te moedigen dat een ieder tot aan het eind toe het idee heeft dat hij of zij met z’n team nog winnaar kan worden  . Ook de complimenten hoe leuk de nabespreking (door de spelleiding) is van het spelverloop; een ieder wordt bij naam en toenaam genoemd met de daarbij behorende anekdotes. Een echte aanrader!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

We hebben een hele leuke en enerverende dag gehad in Helmond. Alle collega’s spreken alleen maar lof over jullie professionele organisatie, beschikbare hulpmiddelen en begeleiding op de dag zelf. In 2009 waren we al reuze enthousiast over The Game in Utrecht. Social Chaos is totaal anders maar een zekere aanrader! We horen het graag als jullie weer iets nieuws bedenken.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Ik wil jullie bedanken voor de prachtige middag die we afgelopen vrijdag beleefd hebben! Ik had er van te voren best wel een hard hoofd over of deze activiteit in de smaak zou vallen…… Maar dat was echt nergens voor nodig! Wat waren de mannen fanatiek! Ik heb echt geen onvertogen woord gehoord! Jullie organisatie was natuurlijk ook perfect. Misschien wagen we ons volgend jaar aan The Game!! Wie weet tot ziens!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

“Voor alle medewerkers was het een dag die voor herhaling vatbaar was. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Ook zij die niet met alle nieuwe sociale media werken, was het een geweldige ervaring. Gaande de middag raakte je steeds meer betrokken bij het spel, en was het jammer dat de tijd verstreken was. Sommigen waren zo fanatiek bezig, dat er van alles uit de kast gehaald werd! Echt, een geweldig programma, met de complimenten voor de organisatie en de acteurs!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Het doel van ons bedrijfsuitje was het verbeteren en aanhalen van de teamgeest binnen ons bedrijf. Met het programma Social Chaos had dit niet beter gekund! De samenwerking tussen de afdelingen van ons bedrijf is niet zo goed geweest sinds we aan dit evenement hebben meegedaan. De gezelligheid die door de organisatie is gecreëerd, vanwege met de spanning enerzijds en de spontaniteit anderzijds, zorgde voor een geweldige ervaring. De flaters die zijn geslagen door bijna iedereen (aanspreken van mensen op straat die van niets wisten) zijn uitvoerig besproken tot wéken na het uitje.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Met een groep van 50 medewerkers van onze bank hebben wij mogen deelnemen aan Social Chaos van Neverrest. Samen met een inspirerende Dick hebben we deze dag voorbereid en onze medewerkers vooraf met allerlei leuke filmpjes en boodschappen geprikkeld. Binnen het programma hebben we een link gelegd met onze organisatiedoelstellingen en de plannen van onze teams. De organisatie was uitstekend en de dag hilarisch, verfrissend en verrassend! Social media hebben voor ons nu zeker geen geheimen meer! Stefan, Dick en alle figuranten, bedankt!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Als je als leidinggevende als doel hebt gesteld om in 2013 wat meer aan teambuilding te doen, dan is dat zeker geslaagd. Het was erg leuk om de enthousiasme en die onderlinge strijd te zien onder collega’s. Wij hebben de middag als zeer positief ervaren!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Wij vonden de middag Social Chaos super leuk. Het was grappig om te zien hoe collega’s erg fanatiek reageerde op de opdrachten en elkaar. Het was een geslaagde teambuilding dankzij jullie. Wij denken er met veel plezier aan terug.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Erg leuke dag, die prima georganiseerd werd. Erg leuk om de chaos tussen de verschillende collega’s te zien. Zeker een aanrader.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Social Chaos is het leukste bedrijfsuitje dat ik ooit heb mogen meedoen. Zelfs degenen die van tevoren al aan het mopperen waren dat ze 'spelletjes' helemaal niet leuk vinden om te doen, moesten op het einde van de dag toegeven dat het ontzettend gaaf was. Alle hulpmiddelen die ter beschikking werden gesteld en de begeleiding was helemaal top. De teasing vooraf had wat mij betrof wel wat meer gemogen, maar we waren ook erg laat met boeken. Daar kan het dan ook aan gelegen hebben, en wat dat betreft ook een dikke plus dat het team van Neverrest op erg korte termijn alles heeft geregeld voor ons. Wat betreft prijs/kwaliteit, lijkt het in het begin wat duur, vooral als je met een kleinere groep bent dan deze van ons, maar het is het zeker weten waard geweest. Wat ik wel erg jammer vindt, is dat ik het idee heb dat als je het een keer hebt meegespeeld dat het een tweede keer dan minder leuk is, omdat je de antwoorden al weet. Maar dan is er 'The Game' nog! En als we nog eens een mooi bedragje kunnen lospeuteren, gaat die zeker weten de ideeënpot mee in. In het kort is Social Chaos echt een bedrijfsuitje dat ik iedereen zou aanraden om een keer te doen, zelfs de serieuze mensen onder ons!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Oh… wat waren mijn collega’s nieuwsgierig naar wat we gingen doen op 20-12-2012 tijdens ons jaarlijkse teamuitje. Na vele onverhoopte pogingen om het te raden en mijn reactie daarop dit echt niet ging lukken, gaven ze het op. Toen bleek wat we gingen doen en het spel eenmaal van start ging, dook iedereen er metersdiep in. Wat waren we fanatiek! Na afloop was echt iedereen het er over eens: ‘Dit was het beste, gaafste, stoerste en coolste teamuitje ever!’ Het spel zit super goed in elkaar en de begeleiding is top en soms hard nodig! ;-) Op het moment dat je denkt dat je er bent en dat je het weet, dan komt er weer een vervolgstap om daarna weer keihard op het verkeerde been gezet te worden. Tot op het laatste moment bleef het spannend en ging iedereen tot het uiterste om het mysterie op lossen. Bedankt Neverrest voor een onvergetelijke dag!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Ontzettend leuke middag gehad, alle collega’s waren heel erg enthousiast en er werd nog lang over nagepraat. Een teambuilding die voor iedereen leuk en uitdagend is . Zeker een aanrader!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Spannende leuke activiteit, ook leerzaam voor diegene die geen gebruik maken van verschillende sociale media. Je wordt meegesleurd in spanning en sensatie!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Spannende leuke activiteit, ook leerzaam voor diegene die geen gebruik maken van verschillende sociale media. Je wordt meegesleurd in spanning en sensatie!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Van het begin tot het eind is iedereen geïntrigeerd door een spannend spel waar je echt alleen verder in komt als je als team goed samenwerkt en goed gebruikt maakt van alle media die tot je beschikking staan. Op de speelse manier waarop je omgaat met de media blijft de essentie ervan goed hangen. Het eind is zinderend, maar ben voorbereid op spierpijn als je gestreden hebt om het mysterie als eerste te ontrafelen, want als het goed is vraagt het om een redelijke inspanning. Voor wie en waarom? Daarvoor moet je het zelf meemaken!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Wij hebben op 1 nov jl. met 33 personen deelgenomen aan Social Chaos. Dit is een geweldige belevenis. Een innovatieve vossenjacht voor volwassenen. Erg verrassend en inspirerend om aan deel te nemen. Dit concept is een echte aanrader voor een personeelactiviteit voor jong en oud.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Het was een super middag! We hebben alleen maar zeer positieve reacties gehad en zelfs het weer heeft de pret niet kunnen drukken. Het programma zit zeer goed in elkaar waardoor iedereen tot het laatste moment zeer gedreven bezig was. We zullen ‘Social Chaos’ zeker aanrader!!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Inmiddels hebben diverse collega's spontaan aangegeven dat het een zeer geslaagd uitje was. Het was mooi om te zien hoe de volledige groep helemaal opging in deze digitale speurtocht. Ondanks de verschillende karakters, interesses en leeftijd van de deelnemers is het jullie gelukt om iedereen met veel plezier in teams samen te laten werken. Voor ons leek dat allemaal vanzelf te gaan, maar na afloop bleek dat er heel wat organisatie- en acteerwerk achter stak. Een echte aanrader dus, ook voor digibeten!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

tekst van één van de medewerkers: Leuk idee en goed uitgevoerd. Mooi dat we zo opgesplitst werden en niet bij onze vriendjes konden gaan zitten. Het was leerzaam, zeker omdat wij een groep hadden met oudere jongeren waardoor we veel zelf moesten uitvogelen en niet alles konden overlaten aan de jongere generatie(s). Een van de betere directie-uitjes. Dank.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

We hebben een geweldige middag gehad vol spanning , raadsels, ontdekkingen, leuke types waarbij iedereen in het spel wordt betrokken zelfs tot waanzin toe. ZEKER EEN AANRADER

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Wij kijken wederom met veel plezier terug op het evenement dat jullie georganiseerd hebben. Na The Game weer heel iets anders!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Beoordeling (0-10) 9 Super leuke middag waarin alle collega’s fanatiek meededen om de meesterhacker te achterhalen. In het begin wat twijfelachtig en sceptisch, maar uiteindelijk bloedfanatiek en rennend door de stad! programma: 10 Uitdagend, spannend, fanatiek, lol begeleiding: 9 Op de juiste momenten werden er tips en hints gegeven zodat iedereen verder kon met het spel

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad in Scheveningen met het Social Chaos event. Het vereiste echt teamwork om alle gegevens te verzamelen en de inzet van de diverse communicatie- en opsporingsmiddelen was echt super; het was écht social chaos . Ook de locatie, de boulevard van Scheveningen, bleek goed uit te pakken (het weer werkte ook mee natuurlijk....). Kortom, wederom een zeer geslaagd evenement van Neverrest, ik heb het al diverse collega’s aangeraden.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Ook wij hebben een zeer leuke dag gehad. Er wordt intern nog veel over nagepraat. We vonden het programma zeer verrassend en uitdagend. Ik wil jullie hartelijk danken voor de bijzondere dag die we hebben beleefd.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Geweldig innovatief spel wat van het begin tot het einde boeit! We hebben een enorm leuke middag gehad. Iedereen was enthousiast! We kunnen dit van harte aanbevelen.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Het was wederom een zeer geslaagde dag met een super georganiseerde activiteit!! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog eens bij jullie organisatie terecht voor ons bedrijfsuitje... 10 met een griffel voor jullie!!!

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Het spel was verrassend, intrigerend en erg leuk om met een groep te spelen. We hebben er erg van genoten om met de groep zo bezig te zijn.

| geplaatst op 2014-02-11

cijfer: 10

Op 11 mei jl. hebben wij ons bedrijfsuitje laten organiseren door Neverrest. Na 4 jaar geleden kennis te hebben gemaakt met The Game, werd het nu Social Chaos. And Chaos it was!! Na het kijken van de film volgde de verdeling van de groepen. Na de eerste hint te hebben bekeken/gehoord, volgde er een nieuwe verdeling van de groepen wat uiteraard meteen al voor vreemde blikken zorgde! Toen er na de volgende hint weer een nieuwe groepsverdeling plaatsvond, was de Chaos compleet! Wie hoorde nu waarbij? En waarom heeft de 1 al 3 keer dezelfde hint gehad? En de ander 3 verschillende? Zodra de definitieve groepsverdelingen rond waren, begon het spel en de jacht. Zonder al te veel te vertellen over de inhoud hiervan, kan ik zeggen dat we ons rot hebben gezocht naar verschillende verdachte types (soms hebben we zelfs de verkeerde mensen aangesproken), allen gespeeld door zeer goede acteurs die nooit uit hun rol vielen! Langzaamaan werd er zo steeds meer duidelijk en wanneer we er even niet meer uit kwamen, dan stonden Stefan en Gaby meteen klaar om een en ander iets duidelijker te maken. Na een paar uur gespeeld te hebben volgde de puntentelling en werden de dag en enkele opvallende uitspraken van deelnemers nog even doorgenomen wat voor hevige lachbuien zorgde! Al met al was het een zeer geslaagde dag, geschikt voor deelnemers van alle leeftijden (ook voor minder mobiele mensen). Nogmaals heel erg bedankt Neverrest!!

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 24x - - 1445x 819x 7788x
« terug naar overzicht

Gegevens

Aantal personen: 12 tot 250
Richtprijs p.p.: € 54,00 (excl. btw)

Bedrijf: Neverrest Experience

Arrangement bewaren geselecteerde items

» Direct contact opnemen / aanvragen

Extra opties bij deze vermelding

  • extra lunch  Lunch
  • extra diner  Diner
  • extra aansluitende dagactiviteiten  Aansluitende dagactiviteiten
  • extra aansluitende avondactiviteiten  Aansluitende avondactiviteiten
  • extra overnachtingen  Overnachtingen
  • extra vervoer  Vervoer
  • extra·s  Extra