Uitjes500 op Twitter
Dagactiviteiten
Dagactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

Vetste quiz van Nederland: Gegarandeerd!

« terug naar overzicht
Vetste quiz van Nederland: Gegarandeerd!
Na ontelbare quizzen gepresenteerd te hebben en na lange brainstormsessies hebben wij de leukste quiz van Nederland ontwikkeld. Zijn jullie er klaar voor?!
Vetste quiz van Nederland: Gegarandeerd!

Het Spel

Met 2 presentatoren, 6 verschillende rondes en een hoge mate van interactie zorgen wij ervoor dat de gasten continue geboeid blijven. Geen seconde zal de quiz vervelen! De rondes zijn dermate verschillend dat het haast onmogelijk is voor de beste quizzer van Nederland om bij elke ronde bovenaan te eindigen. Toch is kennis wel van belang om de quiz te winnen! Laten we de rondes doornemen.

Ronde 1: Algemene kennis
Als iedereen zit en wat te drinken heeft is het tijd voor de presentatoren om zich voor te stellen. Daarna worden er teams gevormd en wordt de quiz even kort doorgenomen zodat iedereen direct wat de bedoeling is. Tijd voor de algemene kennis ronde om lekker warm te draaien. Welk team heeft de meeste algemene kennis en zal ronde 1 winnen?

Ronde 2: Waar of niet waar?

Iedereen is lekker warm gedraaid, tijd om een paar deelnemers naar het podium te halen! Iedere deelnemer krijgt van ons een verhaal wat hij of zij zo overtuigend mogelijk moet vertellen aan de zaal. Dit gebeurt door 3 willekeurige deelnemers. Aan de rest van de teams is het om te raden welk van de drie verhalen juist is. Dit zorgt voor de nodige lachsalvo’s in de zaal, dat is in ieder geval waar!

Ronde 3: Fotoronde

Spreekt voor zich. Verschillende foto’s komen voorbij op het scherm. Van logo’s tot bekende Nederlanders tot platenhoezen. Wie weet wat er op de foto’s getoond wordt?

Ronde 4: Doet ie ’t of doet ie ’t niet

De serieuze ronde is voorbij. Tijd om iedereen weer op het puntje van de stoel te laten zitten. Welke voetballer is bereid om 50 x hoog te houden op het podium? En welke dame denkt een minuut lang 3 ballonnen in de lucht te kunnen houden zonder dat ze de grond raken? Aan de deelnemers de taak om te raden: doet ie ’t of doet ie ’t niet?

Ronde 5: Nutteloze feitjes

De algemene kennis is al in ronde 1 getest. Maar wie heeft de meeste nutteloze kennis? Weet u bijvoorbeeld welk dier geen hersenen heeft?

Ronde 6: Muziekronde

Deze ronde is altijd leuk natuurlijk. Verschillende leuke nummers komen ten gehore. Wie is de artiest? Hoe heet de plaat? Of wie weet welke zin is weggelaten in de tekst?

Optioneel: muziekronde met zanger (€20,- p.p.)
Tijdens de laatste ronde komt een professionele zanger het podium op. De zanger zingt live, terwijl er vragen over het lied worden gesteld en hij heeft nog meer voor jullie in petto.. Informeer naar de mogelijkheden bij interesse!
De zanger blijft na de quiz nog een uur optreden!


DE VETSTE QUIZ VAN NEDERLAND IS INCLUSIEF

2 Quizmasters
Spelmateriaal
Afwisselende en zeer originele vragen
Vette trofee
Foto’s en filmpjes
Optioneel: DJ en apparatuur

Vetste quiz van Nederland: Gegarandeerd! € 34,00
nu voor 29,50

extra's

extra lunch Lunch
1. Escape the City - Lunch12,50
2. Escape room - Lunch12,50
3. Out of the Box - Lunch12,50
4. Foute Bingoshow - Lunch12,50
5. Lipdub - Lunch12,50
extra diner Diner
1. Escape the City - Diner25,00
2. Escape room - Diner25,00
3. Out of the Box - Diner25,00
4. Foute Bingoshow - Diner25,00
5. Lipdub - Diner25,00


Totaalprijs p.p. € 29,50


excl. btw

Recensies

| geplaatst op 2017-12-21

cijfer: 9

Hartstikke bedankt voor de fantastische avond! Top presentatoren die de op zich staande quiz nog veel leuker maakte. De door jullie gemaakte filmpjes waren hilarisch, deze gaan wij nog vaak bekijken! Tot een volgende keer!

Meer recensies

| geplaatst op 2017-07-29

cijfer: 10

Al verschillende quizzen gedaan tijdens ons personeelsfeest voor de vakantie. Deze quiz overtreft alle vorige quizzen. 2,5 uur vermaak zonder 1 seconde verveeld te laken. GEWELDIG.

| geplaatst op 2017-07-29

cijfer: 10

Wij hadden gehoord dat dit een hele leuke quiz is om te doen. Daarom heb ik deze geboekt om ons personeel te bedanken op vrijdagmiddag na een drukke periode. De heren presenteerden het als ervaren rotten en wij hebben vaak dubbel gelegen van het lachen. Zeker ook om de filmpjes die de mannen al eerder bij ons waren wezen maken. Top en een echte aanrader.

| geplaatst op 2017-07-26

cijfer: 10

Beste recensie lezer, Wij zijn gevraagd om een recensie te schrijven nadat we deze quiz hebben gespeeld met heel ons bedrijf. Ik snap nu ook waarom. Het woord quiz is lastig te verkopen, dat klinkt zo 'quizzig'. Dit is namelijk echt een wereldse quiz! Dus bijdeze dan ook mijn uiterst lovende recensie: ik geef deze heren een 10! Heel deze show is gemaakt op het bedrijf en geweldig gepresenteerd, daarnaast was het klantcontact erg fijn. Dirk en Jasper bedankt!

| geplaatst op 2017-07-26

cijfer: 10

Bedankt Uitjes500 voor het in contact brengen van ons met deze organisatie. Wij raden dit voornamelijk bedrijven aan. Het is een hilarische, zeer professionele quiz, wat meer weg heeft van een complete avond entertainment van 2,5 tot 3 uur dan een quiz. Het woord quiz is wat oubollig als je dit hebt gespeeld. Vermaak van begin tot eind en dat voor 180 mensen in een zaal waarvan iedereen, maar dan ook echt iedereen lovend was! De filmpjes (in hollywood achtige stijl gemonteerd) die speciaal op maat gemaakt zijn slaan echt aan. Hiermee wordt de quiz trouwens ook gestart. Van te voren had ik niet verwacht dat 180 mensen geboeid konden blijven met een 'quiz'. Daarom schrijf ik ook deze recensie omdat ik erg, erg lovend ben! Joris

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 187x - - - - 5607x
« terug naar overzicht