Uitjes500 op Twitter
Meerdaagseactiviteiten
Meerdaagseactiviteiten
selecteren zoek op locatie
zoeken op trefwoord

Uitwaaien op Texel

« terug naar overzicht
Uitwaaien op Texel
Tijdens de overtocht per garnalenkotter van Den Helder naar Texel kunt u al beginnen met genieten... Bij aankomst op het eiland volgt een overheerlijke en onvergetelijke Texelse lunch in het 'Juttershol'. En daarna.... Een bedrijfsuitje waar ontspanning automatisch voor teambuilding zorgt.
Uitwaaien op TexelUitwaaien op TexelUitwaaien op Texel

Programma:


09:30 - De overtocht naar Texel
In Den Helder wordt u in de haven ontvangen door de vissers van de Texelse garnalenkotter. Aan boord krijgt iedereen een lekkere kop koffie of warme chocolademelk met echt Texelse koek. Daarna zal er koers worden gezet naar de oude vissershaven van Oudeschild. Tijdens de tocht zal de schipper een keer zijn netten uitgooien en op zoek gaan naar garnalen. Zodra de netten zijn binnengehaald, zal de visser alles vertellen over de verschillende vissen en krabben die opgevist zijn. De garnalen worden aanboord gesorteerd en gekookt. U kunt aan boord de garnalen pellen op oppeuzelen.
En natuurlijk gaat u op zoek naar zeehonden! Door de diepgang van maar 60 cm kunt u in de buurt van zandbanken komen, waar u bij laag water de robben kunt zien luieren. Kortom; u krijgt op deze dag de kans om een echte vissersman of vissersvrouw te worden!

Diverse busritten over het eiland
Tussen de verschillende onderdelen van het programma zullen wij diverse keren bussen inzetten om uw gezelschap te vervoeren.


10.00 - Bezoek Flora Schipbreuk en Juttersmuseum

In het grootste Juttersmuseum ter wereld komt de bezoeker ogen tekort. Gejutte spullen uit een periode van zo’n 70 jaar zijn hier bij elkaar gebracht. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Dat wordt smakelijk verteld door een echte jutter. Stoere mannen die tijdens stormen het strand aflopen, op zoek naar interessante spullen. In een andere ‘jutterschuur’ is een boeiende expositie ingericht over strandingen op Texel in de 20e eeuw.

12.00 - Lunch bij de Jutter

De lunch staat klaar en tijdens deze uitgebreide lunch kunt u gerust nog rondlopen in de schuren vol met de gejutte (of gejatte?) spullen. De lunch zal bestaan uit luxe broodjes belegd met typische Texelse producten.

13:30 - Golfclinic
In het noorden van Texel ligt Golfbaan ‘de Texelse’, waar u de kans krijgt om de golfsport te ontdekken. Een golfprofessional zal u de beginselen van het golfen bijbrengen, waarna u zelf een balletje gaat slaan. Nu zal u duidelijk worden dat het een sport is voor mensen die zich op een creatieve manier met sport willen bezighouden. Vandaar dat er ook op Texel een prachtige baan met 9-holes, te midden van de weilanden en natuurgebieden, is aangelegd. (De clinic is inclusief de huur van clubs en ballen, instructies en baanhuur).

18:00 - Diner in Hotel
De fine fleur van uw hotel is het à la carte restaurant, waar stijl en traditie hoog in het vaandel staan. Hier kunt u gebruik maken van een lopend buffet. Op dit buffet zullen prachtige gerechten neergezet worden met een heerlijke smaak. De kok zal uiteraard rekening houden met eventuele dieetwensen. Het is hier vorstelijk genieten van exquise gerechten en excellente wijnen.

Overnachtingen
Het met vier sterren gekwalificeerde hotel ligt midden op ‘De Parel Der Wadden’, aan de rand van de badplaats De Koog. Schitterend gelegen op de duinen op korte afstand van het Noordzeestrand. De kamers zijn rustig en met strandkleuren ingericht. Het hotel beschikt ook over een Finse sauna, Turks stoombad, solarium en een inpandig zwembad. Tevens beschikt het hotel over een restaurant en een hotelbar.

09:00 - Ontbijt
Een nieuwe dag begint met het befaamde buffetontbijt. Eerlijk, ambachtelijk gebakken brood in vele variaties, Texelse kaassoorten en vleeswaren. Op het eiland bereide biologisch dynamische kwark en andere zuivelproducten, scharreleieren, eigengemaakte jam, vruchtensappen en vers fruit behoren eveneens tot de vaste keuze mogelijkheden. Licht, ruimte en een uitzicht naar de duinen verlenen het restaurant een zeer gewaardeerde sfeer.

11:00 - De overtocht naar Den Helder
Na het ontbijt gaat u met de bus naar de veerhaven ’t Horntje, waar u met de Texelse Stoomboot de oversteek naar Den Helder gaat maken.


Tip:

Alle genoemde activiteiten in onze arrangementen kunt u ook koppelen aan een of meerdere activiteiten van andere arrangementen. Stel uw eigen ideale (meerdaags) arrangement samen en neem contact op met onze verkopers om uw gewenste programma door te spreken. We sturen u vervolgens een offerte op maat!

Inclusief:
- Retour overtocht met de TESO
- Diverse busritten over het eiland
- Entree Juttersmuseum
- Lunch bij de jutter
- Golfclinic met begeleiding
- Heerlijk driegangendiner
- Overnachting hotel incl ontbijt.

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen. De genoemde prijs geldt bij deelname van minimaal 50 personen en is seizoensgebonden.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.Uitwaaien op Texel 229,50

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. € 229,50


excl. btw

Recensies

Gemiddelde cijfer: 5.88
| geplaatst op 2019-05-09

cijfer: 1

Amazing!

Meer recensies

| geplaatst op 2019-03-29

cijfer: 3

Norton.com/Setup - Norton is a well-known name offering a variety of security services to their users. It has marked its name in the market of personal as well as business security. Norton.com/setup

| geplaatst op 2019-03-21

cijfer: 6

This website has a great deal of information in it. i just love browsing it. Best Regards - office.com/setup

| geplaatst op 2019-03-16

cijfer: 3

Hey Thanks for sharing this valuable information with us. I will come back to your site and keep sharing this information with us. Best Regards - office.com/setup

| geplaatst op 2019-03-11

cijfer: 10

Download and install your Norton product. Sign In to Norton. If you do not have a Norton account, click Create account and complete the sign up process. In the Norton Setup window, click Enter a New Product Key. To enroll in Automatic Renewal Service for your Norton subscription, Get Started norton.com/setup mcafee.com/activate office.com/setup

| geplaatst op 2019-03-08

cijfer: 5

This is really a nice and informative, containing all information and also has a great impact on the new technology. Thanks for sharing it [url=http://us-notron.com/]norton.com/setup[/url] | [url=http://office-setup-ca.com/]office.com/setup[/url] | [url=http://my-mcafeeactivate.com/]Mcafee.com/Activate[/url]

| geplaatst op 2019-02-19

cijfer: 7

This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information. norton.com/setup mcafee.com/activate office.com/setup

| geplaatst op 2019-02-17

cijfer: 4

Hey Thanks for sharing this valuable information with us. I will come back to your site and keep sharing this information with us. Best Regards - office.com/setup office.com/setup office.com/setup office.com/setup office.com/setup

Plaats een recensie


 
Uw recensie:
Cijfer:

Hoe populair is dit uitje


Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Bekeken: 308x 610x 402x 431x 369x 10501x
« terug naar overzicht

Gegevens

Aantal personen: 15+
Richtprijs p.p.: € 229,50 (excl. btw)

Bedrijf: Texelse uitjes

Arrangement bewaren geselecteerde items

» Direct contact opnemen / aanvragen

Extra opties bij deze vermelding

  • extra lunch  Lunch
  • extra diner  Diner
  • extra aansluitende dagactiviteiten  Aansluitende dagactiviteiten
  • extra aansluitende avondactiviteiten  Aansluitende avondactiviteiten
  • extra overnachtingen  Overnachtingen
  • extra vervoer  Vervoer
  • extra·s  Extra